Åbne Hold IVælg mellem følgende dage

 

  • Søndag d. 26/1 10:30 - 13:30 – Streetfood
  • Onsdag 12/2 kl. 17.00 - 20.00 - Italiensk
  • Tirsdag 18/2 kl. 17.00--20.00 – Streetfood
  • Lørdag 7/3 kl. 13.00 – 16.00 - Italiensk
  • Tirsdag 10/3 kl 17.00 – 20.00 – Ny Nordisk
  • Lørdag 14/3 17.00 - 20.00- Italiensk
  • Onsdag 15/4 kl. 17.00 - 20.00- Italiensk

Åbne Kokkeskole hold


Kurserne bookes ved at skrive en mail til info@lunaskoekken.dk hvor du angiver hvilken dato der passer jer bedst. I har reserveret en plads på holdet så snart vi har modtaget betalingen. Vi tager forbehold for aflysninger ved for lidt tilmeldte deltagere.


Vi glæder os  til at byde jer velkommen i vores hyggelige lokaler på Åboulevard 12, lige ved søerne & Forum. 


Streetfood
Streetfood er en eksplosion af mange forskellige smagsnuancer og traditionelle retter. Et sanseligt madmekka med autentisk mad fra Vietnamesiske, Mexicanske, Italienske inspirationskilder, som kan spises i hånden ”to go”.


Eksempler på retter: Små fishcakes, hjemmebagte tortillas, råsyltede rødløg, orangemarineret svinekam, rodfrugtechips med hvidløgsdip, Chimichurri - argentinsk persilledip, årstidens salat med knas og frugt og chili con carne.


Dessert: Små æblepandekager med kanel og syrlig creme


Italiensk Cucina
Lunas Køkkens italienske del af familien er en stor inspiration, og de diskuterer mad og opskrifter i timevis for derefter at gå i køkkenet og eksperimentere. Hjertet i den italienske madlavning er råvarer og fremgangsmåde er et personligt anliggende. Hele støvlelandet emmer af kulinariske traditioner og denne kokkeskole vil være et udpluk af klassiske anti-pasti, secondi og i dolci. flere mundvands stimulerende retter fra udvalgte regioner i Italien.


Eksempler på retter: Torsk ”en papilotte” (pakker) med bacon, grønt & citrus dressing (vegetar u/fisk & bacon), fladbrød med oregano, valnøddekerner & hvidløgsolie, Polpette – Kødboller i tomatsauce, Fritatta – italiensk æggekage med peberfrugter, krydret pølse & parmesanost, luftig kartoffelpure med trøffelolie & krydderurter, Pollo sopresa – Indbagt kylling med lækkerier, sprød salat med nektariner, ristede kerner & syrlig dressing.


Dessert: Pandekager med appelsincreme.Der tages forbehold for aflysning ved for få tilmeldinger.


OBS: Kan ikke bruges til firmaarrangementer.


Er I 10 personer, så kan I komme på jeres egen kokkeskole. Kontakt Lunas køkkens kokkeskole inden køb for yderligere information om ledige datoer.

Lunas Køkken 
Åboulevard 12

2200 København N

CVR : 29496080


Tel : 40282043

E-mail: info@lunaskoekken.dk